priveste adanc in sufletul tau, poate te vei regasi…

O PERIOADA „FANTASTICA”

Dupa lectii am mers la acelas magazin si am cautat o carte mai „serioasa”. Am cumparat Amintiri din viitor – cu care mi-am rupt dintii mintii – era o povestire fantastica, tapitata cu termeni stiintifici din fizica cuantica si matematica aplicata.(sper, ca n-am inventat vre-un termen nou, acuma) 🙂

Am lasat-o deoparte pe vre-o 2 ani, timp in care, mi-am promis sa invat mai bine fizica si alte obiecte, care trebuiau sa ma ajute sa descifrez „misterul temenilor stiintifici”. Dar contagierea s-a produs si am trecut la alta fantastica mai usor de mestecat.
Tin minte, ca m-a impresionat foarte mult Solaris de Stanislav Lem. Ulterior, am privit si filmul Solaris in regia lui Andrei Tarcovschii. Atunci am inteles, ca nici cel mai talentat regizor, care ecranizeaza o lucrare literara, nu poate sa atinga acel spectru de emotii provocat de lecturarea ei.
Si tot asa a urmat o perioda „fantastica” in viata mea, da era fantastica rau de de tot, ca numai asta citeam. Prieteni, colegi, toti ai casei stiau de predilectiile mele literare, fiindca le-am facut capu mare, povestind tot ce citeam. Asa sunt eu; cind ma impresioneaza ceva, nu pot tine numai pentru mine. Stiu, uneori, poate fi un defect. Acuma, imi dau seama, ca am plictisit rau de tot o serie de persoane.
Dar incet, incet s-a produs saturatia. Toate au un sfirsit, chiar si o perioada „fantastica”. 😉
–va urma–

Comments on: "…file din jurnalul vietii(2)" (4)

  1. […] » …file din jurnalul vietii(2) Mai vezi » Anunțuri | JOBuri | Știri | Horoscop | Meteo | Sondaje Articole […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: